Kokeiltiin sitten eilen suklaan valmistusta kotioloissa. Oioin kyllä aika paljon. Käytössä oli Cocovin raakasuklaa valmistuspaketti. Siinä oli ihan selkeät ohjeet mutta silti tuli pieniä ongelmia ja ihmetyksen aiheita. Oltiin sitten sulatettu kookosöljy ja sekoitettu kuiva-ainepussi joukkoon. Ihmeteltiin että onpas tiukkaa koostumukseltaan ja että missäs se kaakaovoi on. Se selvisi hyvin nopeasti. Laitettiin tuotokset jääkaappiin pakastimeen hetkeksi. Maisteltiin ja ihmeteltiin että mikä tää valkoinen rae on. Se oli se meidän kaakaovoi joka ei ollu vielä lämmennyt tarpeeksi ja sulanut vaan oli suklaan joukossa rouheena. No ei kun suklaa uusintakuumennukseen ja uudelleen jääkaappiin. Nyt oli rakenne tasainen. Maku saattoi hiukan kärsiä mutta ehkä ensi kerralla muistaa tuonkin. Kyllä siitä suklaata tuli, maku tosin muistuttaa erittäin tummaa suklaata. 

Tänään tein ihan persikkarahkaa. Purkkipersikat vaan paloiksi, kerma vaahdoksi ja rahkaa joukkoon. Kaikki sekaisin ja sokeria sen verran kuin haluaa. 

Itsenäistymisjuttu on vielä hiukan jäissä. Vielä on niin monta juttua selvitettävänä ja osa jutuista sellaisia joihin ei voi mitenkään vaikuttaa. Nyt niitä kokemuksia kiitos siitä itsenäistymisestä ja omaan kotiin muuttamisesta. Eniten kyllä kiinnostaa että miten on pärjännyt itsenäisesti. Liikuntaesteisen tuloilla kun ei paljon juhlita.