20131202_191537-normal.jpg

Tältä näyttää eka kokeilu. Tarkoitus oli kokeilla saisko valmiista juustokeitosta kivan makuisen kastikkeen uuniseitille. Keitettiin siis valmis pussikeitto ja höyrytettiin porkkanat ja palsternakka. Laitettiin parsakaali ja kala uunin kestävään vuokaan, sekä keitto ja loput vihannekset perään ja puoleksi tunniksi uuniin. Keittoon lisäsin juustoa, mustapippuria, kasvislientä, suolaa ja muutaman tipan tabascoa. Se olisi tarvinnut vielä ainakin hiukan inkivääriä ja sitruunaa.

Salaatti on raastettua porkkanaa ja kesäkurpitsaa. Ruoka-annoksesta puuttuu tietysti hyvä rasva eli jokin kasvisöljy. Ja proteiinia on liian vähän hiilihydraatteihin nähden. Ruokajuomana on yleensä vesi ja niin tälläkin kertaa.

Luultavasti parempi lopputulos tulee kun tekee vaalean kastikkeen kasvisliemeen, lisää siihen persiljaa, sitruunamehua, mustapippuria, paprikaa, inkivääriä, koskenlaskijaa sekä muita mieleisiä mausteita. Muuten sama käsittely kuin edellä.